Black Friday

Dette må vi si er en fin dag. Med totalt ni innkjøpte ølsett så vet vi at dette blir en fin vinter. Eneste minus er, hvilken rekkefølge?

Navn er ikke endelig før det sitter som snus.

Rustand Festbier: er den øltypen som nå vanligvis serveres under Oktoberfest i München. En lettdrikkelig lager med moderat maltpreg.

Heidi’s Oktoberfest: er fra gammelt av det tradisjonelle Oktoberfest ølet. Et ravfarget lagerøl (Märzen) med en rik maltprofil.

Slaraffen Bayer: er en mørk gyllen lager (Münchener Dunkel). Dette ølet passer svært godt til kjøttretter, gjerne biff og jegergryte. Eller bare som kosedrikk på kvelden.

Tyra Dunkel weizen: er et mørkt, aromatisk hveteøl. Vanligvis det foretrukne ølet på Tysklandsreiser. Dunkel weizen passer godt til mat, og som tørstedrikk.

Djevelens Punsjbolle, Imperial brown ale. IBA (ltd. Tunna): er en varmende, kraftig øl med mye maltpreg. Passer sammen med gode oster – eller nytes alene, som den er.

Bønsnes Belgisk dobbel: er et såkalt klosterøl. Det betyr et litt sterkt øl, som passer spesielt godt i den mørke årstiden. Det er også et godt matøl, siden det er lite bittert.

Urmakern’s American Pale Ale, APA er en gyllen, fruktig og forfriskende pale ale med friskt preg av amerikanske humletyper. Bitterhet mellom en Pale Ale og en India Pale Ale. Ølet passer godt til litt kraftig mat, eller som en koseøl i solveggen eller foran TVen.

Mørkgonga Porter: er en sort, kraftig ale. Et øl med smak av kaffe og tørket frukt. Et helt vidunderlig vinterøl! Prøv dette ølet til mørk sjokolade! Ufattelig godt…

3530 Weissbier: er et tradisjonelt hveteøl fra Syd-Tyskland. En frisk tørstedrikk som alle liker.

På lager fra tidligere har vi også to sett:

Hanne’s Høst Ambrée: er et ravfarget gårdsøl hvor malt-sødmen er i fokus. Passer til lune høstkvelder og som tilbehør til høst-mat.

Ullern’s Pale Ale: er en lys, lettdrikkelig allround ale. Passer til det aller meste dvs like snill og god som navnet 😉

SKÅL.

Updated: 30. mars 2020 — 10:45
royse.no / røyse.no © 2000 - 2018 Sersjantløkka - Skarpsno 161 - skarpsno161@gmail.com Frontier Theme